Vakantiehuis ‘de Hoeve’

Op het zuiden en westen van het domein bevindt zich vakantiehuis ‘de Hoeve’. Dit is zeer ruim opgezet en sfeervol. Eromheen ligt voor u een privé-parktuin en -terras. Vakantiehuis ‘de Hoeve’, voorzien van alle gemakken en comfort, biedt u alle ingrediënten voor een heerlijke en welverdiende vakantie. Geschikt tot 10 personen, met meer kan, in overleg.

Via de overdekte Cour komt u in de ruime woonkeuken van vakantiehuis de Hoeve. Deze is smaakvol ingericht en van alle gemakken en apparatuur voorzien. In de royale woonkamer kunt u zich onder het genot van een prachtige vin du pays aan het warme hart van het huis koesteren. De vijf romantische en ruime slaapkamers, drie badkamers, het antieke meubilair en de comfortabele zithoeken geven u als gast een waarlijk thuis-gevoel.

Vanuit de woonkamer komt u via openslaande deuren in uw privétuin. Allereerst treft u een heerlijk terras, volledig ingericht voor 10 tot 12 personen. Voor lange lunches biedt de lindeboom beschutting tegen de felle zon, maar ook koelte bij de eindeloze diners tijdens zwoele zomeravonden. Uiteraard is ook de barbecue aanwezig.

Via het terras bereikt u de parktuin van ruim 2500m2. Met prachtige vergezichten over het heuvellandschap geniet u hier van rust, ruimte en privacy. Spectaculaire zonsondergangen en een schitterende sterrenhemel maken het af. Het zwembad van 5 bij 11 meter is over het geheel 1.30m diep.  Het heeft een alarmsysteem en wordt in zijn geheel omringd door een heerlijk terras voorzien van ligbedden.

Vakantiehuis de Hoeve krijgt 4 **** étoiles van het Comité Départemental du Tourisme du Tarn, catégorie des Meublés de Tourisme.

Bekijk de on-line tour (opent in een nieuw venster)